Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Unod már a szőrtelenítést? Szinte minden nap ezzel kell foglalkoznod? Utálod magadon, hogy szőrös vagy, legszívesebben megszabadulnál tőle egy egész életre? Túl sok a szőröd, és leginkább ott van, ahol nem szeretnéd?


Mi megtaláltuk a megoldást!


Cocoon Medical Elysion-pro Lézeres szőrtelenítő Platform – Újgenerációs nagy teljesítményű Diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul! Nincs korlátozva a fototípus, a szőr minősége, a test terület és az évszak sem! Maximális biztonsággal és hatékonysággal használható bármikor!

 

Fájdalommentes és 95%-ban hatékony szőrtelenítés!

Az Elysion egy olyan sokoldalú berendezés, amely lehetővé teszi az összes bőrtípus kezelését a legnagyobb precizitás érdekében. Hatásos tehát a világos és a sötét bőrszín esetében is, és lehetővé teszi a legfinomabb szőrszálak tartós eltávolítását még a kúra végén fennmaradó a maradvány szőrszálakét is.

 

Mit nyújtunk Neked?

  • minden tudásunkkal azon vagyunk, hogy a problémádat megoldjuk
  • első alkalommal egy konzultáció során átbeszéljük a kezelési lehetőségeket
  • a kezelést teljes diszkrécióval végezzük
  • a kezelés egy külön kabinban zajlik, ahol csak a kezelő és a kezelt személy tartózkodik.
 

A Cocoon Medical Elysion-pro Lézeres szőrtelenítő Platform kíméletes és hatékony.

Ezt a diódalézeres gépet kifejezetten tartós szőrtelenítésre fejlesztették és optimalizálták, így abszolút biztonságos. Működése során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, majd a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. A beépített kristályfejes hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását. Nincs kellemetlen érzés, égető fájdalom. Ez az eljárás nem károsítja a bőrt, sőt lehetővé teszi a szőrzet hatékony eltávolítását még az arc és a test legérzékenyebb bőréről is. A kezelés során langyos meleg érzet és apró csipkedések érezhetőek, igazán nem kellemetlen módon.
A lézer kezelést a Fitzpatrick skála szerint mindenkor a kezelt személy bőrtípusának és szőrszínének megfelelően alkalmazzuk és természetesen ártalmatlan a szervezetre. A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, ezért a teljes szőrtelenség eléréséhez többszöri kezelésre van szükség. A kezelések között általában 4-6-8 hét szünetet tartunk, ez alatt a korábban szunnyadó szőrtüszők aktívvá válnak és fogékonyak lesznek a kezelésre. Általában 6- 8 kezelést ajánlunk minden bőr és szőrtípus esetén, de egyéb belső tényezők esetén akár 10 alkalom is lehet. 

A kezelendő felületen a kezeléskor kb. 1 mm hosszúságú szőr az ideális, ami úgy érhető el, hogy a kezelt személy a kezelés előtt 1-2 nappal leborotválja azt, vagy szőrtelenítő krémet használ. Az egyes munkafolyamatok alatt mind a vendég, mind a kezelés végző személy védőszemüveget visel, a kezelt területre pedig hűtőzselé kerül.
 

Mi az a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés célja, hogy elpusztítsa a szőrtüszőt oly módon, hogy a szőr ne jelenjen meg újra. Ennek az eredménynek eléréséhez lézert használnak, amely képes elérni a szőrtüszőt. A felhasznált fényenergiát a szőrszál pigmentje, a melanin szívja fel, ami aztán hővé alakul át. A hőenergia ezt követően a szőrszálon keresztül eljut a szőrtüszőbe, ahol elpusztítja a szőrtüszőt anélkül, hogy befolyásolná a környező szöveteket.


Hogyan működik az Elysion-pro? 

Az Elysion-pro a szelektív fotothermolízis elv alapján működik, a lézer a tüszőt elpusztítja anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Különleges “kristály fagyás" rendszerrel hűti a test felületét, amin éppen dolgozik. Ez a különleges hűtési rendszer úgy működik, hogy a kezelő egység végénél 6 °C-os állandó hőmérsékletet ad, ami kellemes érzetet biztosít a bőrnek a szőrtelenítés során.

 

Minden bőrtípusra alkalmas az Elysion-pro?

A bőrtípusokat I-től VI-ig terjedő Fitzpatrick skála szerint osztályozzák, a bőr és a haj tónusától és barnító képességétől függően. Az I. típusú bőr alatt nagyon sápadt bőrű és vörös hajú embereket találunk, a VI. bőrtípusú, erős és sötét hajú fekete bőrnek felel meg. Az Elysion-pro szőrtelenítés minden bőrtípusra alkalmas. A szőrtelenítés folytatható nyáron is, anélkül, hogy le kellene állítania a kezelést.


Hány kezelésre van szükség az eredményességhez?

Egy kezelés hossza függ a vendég szőrének típusától, színétől, a kezelendő területtől és egyénenként a speciális eljárási folyamattól. Általában egy kúra 6-10 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet.


Meddig tart a kezelés?

A terület méretétől függően 10 perctől 60 percig változhat.

 

Mikor nem alkalmazható a kezelés? Milyen mellékhatással jár?

A lézeres szőrtelenítés minimális mellékhatással járhat. A kezelés alkalmával a szőrtüszőknél piros pontok jelenhetnek meg, melyek érzékenységtől függően idővel elmúlnak. A kezelés nem alkalmazható terhesség ideje alatt, gyulladt bőr, nyálkahártya gyulladás, fényérzékenység esetén, tetovált területeken, illetve onkológiai sugár kezelés és bármilyen más gyógyszeres kezelés alatt álló vendégeken. A személyes konzultációs esetén az összes kontraindikációt ismertetjük.


Az Elysion-pro lézeres szőrtelenítés végleges?

A bőrön az aktív szőrtüszők és az inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban (azok, amelyek az anagén fázisban még nem állnak készen a szőrtüsző elpusztításához). A LASER szőrtelenítés elpusztítja a szőrtüszőt, és véglegesen megszünteti azt. Az inaktív tüszők növekedési fázisban vannak, nem úgy, mint a többi, és így a következő kezeléseknél pusztíthatjuk majd csak el őket.

Vissza a blogba