ENDOLIFT

Az Endolift kezelés heg nélkül segít elérni a tökéletes formát, legyen szó a tested különböző területeiről, vagy akár az arcodról!

MI AZ AZ ENDOLIFT?

Az Endolift a legújabb és leginnovatívabb esztétikai kezelés, amely heg nélkül formálja az arc középső, illetve alsó részét. Segít abban, hogy új kollagén képződjön, kihangsúlyozza az állcsíkot, és a nyak területét. A kombinált lézer technikai alkalmazás egyszerre fiatalítja és formálja a bőrt.

A BŐR ALATTI MEGERESZKEDETT TERÜLETEK MEGEMELÉSE—A KEZELÉS MENETE

A kezelés során egy mikroszálas hegy segítségével emelik meg a bőr alatti megereszkedett területeket. Ez a módszer továbbítja az energiát és vektoros mikroalagutakat hoz létre. Az eljárás nem hagy nyomot, és nem szükséges hozzá érzéstelenítés sem. A kezelés után egy úgy nevezett lipolízis következik be, és eltűnik a megereszkedett bőr, ezáltal a kollagénképződés, illetve a bőrmegújítás egyből elindul.

A lézertechnika segítségével feszesebb, illetve tonizáltabb lesz a bőr. A kezelés alkalmazható a nyak, az áll, és a szem alatti táskák megereszkedésének  megelőzésére.

Érd el nálunk a tökéletes arcformát, érzéstelenítés nélkül!

KINEK JAVASOLJUK?

Az Endolift korosztálytól, és bőrtípustól függetlenül alkalmazható. Különösképpen azoknak javasoljuk, akik el szeretnék kerülni a tűvel történő beavatkozásokat, de vágynak a feszes, megemelt bőrre.

KINEK NEM JAVASOLJUK?

A kezelés nem alkalmazható, ha a páciens terhes vagy szoptat, illetve autoimmun betegségekkel rendelkezik.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES AZ EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ?

Azonnali gyógyulás figyelhető meg a beavatkozás után, a bőrben lévő kollagéntermelés pedig 3-4 hónapig tart. A végső eredmény a legtöbb esetben már egy kezelés után látszik, de ha szükségesnek érezzük, akkor érdemes az első kezelés után hat hónappal egy újabbat elvégeznünk. 

EGYÉRTELMŰ ARC—ÉS ÁLLVONALAK—A KEZELÉS UTÁN 

A bőr elkezd megújulni azon a területen, ahol a kezelést alkalmazták, hiszen itt megindul a kollagénképződés. Feszesebbé és egyértelműbbé válik az arckontúrja, és az áll vonala. A legtöbb esetben pedig már egy kezelés is elég ahhoz, hogy mindez látható legyen.

Időpontfoglalás
 • A botox kezelés az arcszépészet egyik fő pillérét adja. Évente világszerte kb. 16 millió kezelést végeznek, használata teljesen biztonságos, megbízható jó eredményt ad. A botox egy fehérjetermészetű anyag, a Botullinum Toxin A típusa, melyet egy baktérium termel. Gátolja az idegek és az izmok közötti ingerület átvitelt, melynek hatására az izmok működése átmenetileg gyengül, felfüggesztődik. A hatás átmeneti, mindennemű külső beavatkozás nélkül magától megszűnik, az izmok eredeti működése visszaáll.

  Hatástartama alatt az izmok felett levő bőrterületen a ráncok elsimulnak, a bőr regenerálódik, a ráncok mélysége csökken. / Bizonyos esetekben ez a hatás hialuronsavval kombinálva még látványosabb./ Tartós kezelések esetén a bőr fiatalsága megőrződik, az öregedési folyamatok lelassulnak. Hatása kb. 4-6 hónapig tart, a kezelés évente két alkalommal javasolt.

  A KEZELÉS MENETE
  A kezelés minden esetben személyre szabott, a mimikától, az arc karakterétől, a ráncok dinamikájától, mélységétől függően tervezzük. A cél mindig a kipihent, üde, boldog tekintet elérése. Leggyakrabban a szemöldökök közti un. „mérgesráncokat”, homlokráncokat, vagy a szarkalábakat kezeljük. Beadás előtt a sminket lemossuk, az arc bőrét fertőtlenítjük. A hatóanyagot egy igen vékony tűvel adjuk be. A kezelés végén hűtőpakolást helyezünk fel. A beadás helyén bőrpír, ill. apró duzzanat alakulhat ki. Ez teljen normális jelenség, pár óra múlva spontán megszűnik. A hatás a 3-7 napon alakul ki!

 • LEHETSÉGES SZÖVŐDMÉNYEK
  A beadás során kialakult apró bevérzés gyorsan felszívódik, ezt Feketenadálytő, vagy Lioton kenőccsel jelentősen meggyorsíthatjuk. Esetenként fejfájás, a felső szemhéj megereszkedése, a homlok elnehezedésének érzése, influenza-szerű tünetek és helyi izomgyengeség is előfordulhat. Szerencsére ezek a mellékhatások nagyon ritkák és csak átmenetiek. Maradandó mellékhatásról a szakirodalom ez idáig nem számolt be!

  KEZELÉS UTÁNI TEENDŐK
  A beadást követően kímélet javasolt! Kerülje a kezelt terület masszírozását! Óvatos hűtéssel a duzzanat és a bőrpír megszűnését gyorsíthatjuk. A beadás napján óvatos arcmosás engedélyezett, másnaptól sminket is feltehet. Bevérzés esetén a feketenadálytő kenőcs alkalmazása javasolt a kezelés másnapjától.

  1 hétig kerülje a napozást, szolárium, szauna használatát!

  Fontos tudni, hogy a hatóanyag lebomlását a fokozott testedzés, szauna, szolárium használata és a túlzásba vitt napozás gyorsítja.

  ELLENJAVALLATOK
  Nem javasoljuk a kezelést, amennyiben izomgyengeségben /légzési, nyelési nehézség/ szenved. Akut, gyulladásos kórképekben, egyes belgyógyászati és immunológiai betegségekben, lázas állapotban, bőrfertőzések esetén, valamint terhességben és szoptatás alatt szintén nem végzünk b.tox kezelést.

Hialuronsavas kezelés

Az egyik hanem a leggyakrabban alkalmazott orvos-esztétikai eljárás a hialuronsavas feltöltés, amely segítségével a mélyebb ráncok korrigálhatóak és eltüntethetőek, valamint pótolható az öregedés során elveszett volumen. Egyes esetekben hegek mélységét is csökkenthetünk vele. Lehetőségünk van a bőr tónusának javítására is úgynevezett „skinbooster”, hidratáló hialuronsav beinjektálásával. A komplex, bonyolult és drága sebészeti beavatkozásokkal ellentétben a töltőanyagok alkalmazásával egyszerűbben és olcsóbban lehet elérni a fiatalos külsőt gyakorlatilag gyógyulási idő nélkül a beavatkozás után minimális jelei maradnak a leggyakrabban pici bevérzés lehet maximum a szúrás helyén . Nagy előnye, hogy a hatása már azonnal vagy néhány napon belül látható.

Hialuronsavas kezelés


Az egyik leggyakrabban alkalmazott orvos-esztétikai eljárás a hialuronsavas feltöltés, amely segítségével a mélyebb ráncok korrigálhatóak és eltüntethetőek, valamint pótolható az öregedés során elveszett volumen. Lehetőségünk van a bőr tónusának javítására is úgynevezett „skinbooster”, hidratáló hialuronsav beinjektálásával. A komplex, bonyolult és drága sebészeti beavatkozásokkal ellentétben a töltőanyagok alkalmazásával egyszerűbben és olcsóbban lehet elérni a fiatalos külsőt gyakorlatilag gyógyulási idő nélkül. Nagy előnye, hogy a hatása már azonnal vagy néhány napon belül látható.

Mi is a hialuronsav?

A hialuronsav olyan gél állagú, 100% -ig felszívódó természetes anyag, amely az emberi bőr alapvető alkotóeleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. A saját és beinjektált hialuronsav mennyisége természetes módon csökken, mivel a bőrünkben hialuronidáz enzim elbontja, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá. 25 éves kor felett ez a folyamat beindul.

Milyen hialuronsavas feltöltő anyagokat használunk?

A hialuronsav gyárilag előretöltött fecskendőben lévő steril készítmény, amelyet a bőrbe injektálva, képes helyreállítani az arc formáját és hidratáltságát. Napjainkban több különböző molekula nagyságú és koncentrációjú hialuronsavas töltőanyag áll a rendelkezésünkre, ezek közül személyre szabottan, valamint a helyreállítandó probléma alapján választjuk ki a megfelelő terméket.
Fontos Mi csak kíváló minőségű anyagokkal dolgozunk!

A legmodernebb készítmények nemcsak volumenpótló hatásúak, hanem -klinikai vizsgálatok által igazoltan- stimulálják saját sejtjeink kollagén termelését, így amikor a hialuronidáz enzim elbontja a beinjektált hialuronsavat, kevésbé lesz mély a ránc illetve a bemélyedés az arc területén, mint kiinduláskor.

Milyen beavatkozásokra használhatjuk a szintetikus hialuronsavat az orvos-esztétikában?

Ráncfeltöltés, ránctalanítás, hidratálás
Volumenpótlás, arclifting, archidratálás
Arckontúrozás
Arcdeformitás korrigálás
Ajaktöltés, ajakhidratálás
Kézfej és dekoltázs fiatalítás

Hogyan történik a hialuronsavas kezelés?

A bőrfelszín hialuronsavas hidratálása előtt a kezelendő területet érzéstelenítjük bár nem minden esetben kitétel kombinált érzéstelenítő krémmel kb. 20 percen át, majd apró tűszúrásokkal vagy kanüllel bejuttatjuk a hialuronsavat. Magasabb koncentrációjú hialuronsavat megfelelő bőrfertőtlenítést és injekciós érzételenítést követően, különböző technikával (tű vagy kanül) juttatjuk a bőr megfelelő rétegébe.

Milyen esetleges mellékhatások fordulnak elő a hialuronsavas feltöltő kezelés során vagy utána?

Minimális felszínes bevérzés vagy duzzanat, esetleg magasabb koncentrációjú töltőanyag esetén kis csomók alakulhatnak ki, melyek néhány napon belül spontán vagy enyhe masszírozás hatására eltűnnek.

Mennyi ideig látványos a hialuronsavas feltöltés?

A kezelés eredményének hatása a kezelt területtől és a felhasznált anyagtól függ, minimum 12, maximum 24 hónapig is tarthat arcban. Ajaktöltésnél elsőre hamarabb “ felszívja” a szövet , de 2. 3. töltésre már itt is elérjuk a 6-12 havi tartósságot. A töltőanyagok hatástartamát csökkentheti a dohányzás és a túlzott napozás, szoláriumozás.

Milyen óvintézkedések szükségesek az arcfeltöltés után?

Töltés után 12 órán át ne használjon sminket.
Az intenzív, megerőltető testmozgás kerülése javasolt a kezelés után 1-2 hétig.
A szúrások miatt fontos a megfelelő bőrápolás a fertőzés elkerülése érdekében.
Fontos a napfény elleni védelem.
2 hétig minimum nem javasoltak a kozmetikai kezelések, peelingek és lézeres kezelések.
4 hétig erős arcmasszírozás nem végezhető.Mi is a hialuronsav?

A hialuronsav olyan gél állagú, 100% -ig felszívódó természetes anyag, amely az emberi bőr alapvető alkotóeleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. A saját és beinjektált hialuronsav mennyisége természetes módon csökken, mivel a bőrünkben hialuronidáz enzim elbontja, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá.

Milyen hialuronsavas feltöltő anyagokat használunk?

A hialuronsav gyárilag előretöltött fecskendőben lévő steril készítmény, amelyet a bőrbe injektálva, képes helyreállítani az arc formáját és hidratáltságát. Napjainkban több különböző molekula nagyságú és koncentrációjú hialuronsavas töltőanyag áll a rendelkezésünkre, ezek közül személyre szabottan, valamint a helyreállítandó probléma alapján választjuk ki a megfelelő terméket.

A legmodernebb készítmények nemcsak volumenpótló hatásúak, hanem -klinikai vizsgálatok által igazoltan- stimulálják saját sejtjeink kollagén termelését, így amikor a hialuronidáz enzim elbontja a beinjektált hialuronsavat, kevésbé lesz mély a ránc illetve a bemélyedés az arc területén, mint kiinduláskor.

Milyen beavatkozásokra használhatjuk a szintetikus hialuronsavat az orvos-esztétikában?

Ráncfeltöltés, ránctalanítás, hidratálás
Volumenpótlás, arclifting, archidratálás
Arckontúrozás
Arcdeformitás korrigálás
Ajaktöltés, ajakhidratálás
Kézfej és dekoltázs fiatalítás

Hogyan történik a hialuronsavas kezelés?

A bőrfelszín hialuronsavas hidratálása előtt a kezelendő területet érzéstelenítjük kombinált érzéstelenítő krémmel kb. 20 percen át, majd apró tűszúrásokkal bejuttatjuk a hialuronsavat. Magasabb koncentrációjú hialuronsavat megfelelő bőrfertőtlenítést és injekciós érzételenítést követően, különböző technikával (tű vagy kanül) juttatjuk a bőr megfelelő rétegébe.

Milyen esetleges mellékhatások fordulnak elő a hialuronsavas feltöltő kezelés során vagy utána?

Minimális felszínes bevérzés vagy duzzanat, esetleg magasabb koncentrációjú töltőanyag esetén kis csomók alakulhatnak ki, melyek néhány napon belül spontán vagy enyhe masszírozás hatására eltűnnek.

Mennyi ideig látványos a hialuronsavas feltöltés?

A kezelés eredményének hatása a kezelt területtől és a felhasznált anyagtól függ, minimum 12, maximum 24 hónapig is tarthat. A töltőanyagok hatástartamát csökkentheti a dohányzás és a túlzott napozás, szoláriumozás.

Milyen óvintézkedések szükségesek az arcfeltöltés után?

Töltés után 12 órán át ne használjon sminket.
Az intenzív, megerőltető testmozgás kerülése javasolt a kezelés után 1-2 hétig.
A szúrások miatt fontos a megfelelő bőrápolás a fertőzés elkerülése érdekében.
Fontos a napfény elleni védelem.
4 hétig nem javasoltak a kozmetikai kezelések, peelingek és lézeres kezelések.
4 hétig erős arcmasszírozás nem végezhető.

Szemhéjplasztika

A szem a lélek tükre- tartja a mondás. Társas kapcsolatainkban az arcunk, de leginkább a szemünk alapján azonosítjuk egymást. Sajnos az öregedésre utaló apró ráncok is ebben a régióban jelennek meg először. Idővel a felső szemhéjon bőrfelesleg alakul ki, mely kor előrehaladtával után szűkíti a szemrést, a pillasorra rálóg, álmos, szomorú tekintetet kölcsönözve. A szem alatti árok elmélyül, a felszaporodott zsírtáskák előboltosulnak, kialakul az öregedő arc képe.

Szemhéjplasztikát végezhetünk mind az alsó, mind a felső szemhéjakon. A műtét helyi érzéstelenítésben történik, mely során a felesleges bőrt és az esetlegesen előboltosuló zsírtáskákat is eltávolítjuk. Pár órás jegelés és megfigyelés után távozhat otthonába, ahol pár napos pihenés javasolt. Az első 48 órában további jegelés, majd szteroidos-antibiotikumos szemcsepp használata szükséges. A szabadban napszemüveg használata javasolt a hunyorgás elkerülése érdekében. A varratokat 5-7 nap múlva távolítjuk el. Innentől kezdve a szemhéjak tiszta vízzel óvatosan moshatók. A feketenadálytő kenőcs gyorsítja a véraláfutások és a szöveti duzzanatok felszívódását. Sportolás a 2-3 héttől kezdhető el. Szauna, szolárium, a jó sebgyógyulás érdekében 2 hónapig tilos. A szemhéj és szempillafestés 3 hétig tilos. A véraláfutások 2-3 hét alatt nagyrészt felszívódnak, a végleges eredmény 2-3 hónap alatt alakul ki.

Időpontfoglalás

Fülplasztika

A leggyakoribb veleszületett fül deformitás az elálló fül, erről akkor beszélünk, a fülkagyló síkja 10-15 foknál jobban eláll a koponya síkjától. Általában kétoldali elváltozás, de kialakulhat aszimmetrikusan is. A helyzetbeli rendellenességeken kívül kialakulhatnak méretbeli és alaki deformitások is, mint pl. a microfül, macskafül, denevérfül stb.

A fül kifejlődése 5-6 éves korban véget ér, ezért a helyreállító műtétet ebben a korban végezzük, hogy a gyermek iskolai beilleszkedése, szocializációja zökkenőmentes legyen.

A MŰTÉT
A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük, mely során a felesleges porc és bőr eltávolításával a fülkagyló síkját az ideális helyzetben varratokkal rögzítjük. A seb rejtetten, a fülkagyló hátsó felszínén helyezkedik el. Kompressziós sapkakötést helyezünk fel, melyet majd egy hét után távolítunk el.

FÜLPLASZTIKA UTÁNI TEENDŐK
Otthonában kímélet, jegelés, non-szteroid fájdalomcsillapító szedése javasolt. Kerülni kell a napsütést és a lehajolást a vérbőség kialakulása miatt! Az első kontroll alkalmával a kompressziós kötést eltávolítjuk, a fül alakja megtekinthető. Ezt követően fejpánt viselésére 3-4 hétig van szükség. A varratokat 2 hetes korban vesszük ki. Sportolás, szolárium, szauna 4 hét után javasolt.

A szerzett deformitások általában baleset, tumor eltávolítás után jönnek létre. A fülcimpa kiszakadása igen gyakran fülbevaló viselését követően alakul ki. Ezek korrekcióját a kialakult deformitás alapos elemzése után tervezzük meg.

Időpontfoglalás