ENDOLIFT

Az Endolift kezelés heg nélkül segít elérni a tökéletes formát, legyen szó a tested különböző területeiről, vagy akár az arcodról!

MI AZ AZ ENDOLIFT?

Az Endolift a legújabb és leginnovatívabb esztétikai kezelés, amely heg nélkül formálja az arc középső, illetve alsó részét. Segít abban, hogy új kollagén képződjön, kihangsúlyozza az állcsíkot, és a nyak területét. A kombinált lézer technikai alkalmazás egyszerre fiatalítja és formálja a bőrt.

A BŐR ALATTI MEGERESZKEDETT TERÜLETEK MEGEMELÉSE—A KEZELÉS MENETE

A kezelés során egy mikroszálas hegy segítségével emelik meg a bőr alatti megereszkedett területeket. Ez a módszer továbbítja az energiát és vektoros mikroalagutakat hoz létre. Az eljárás nem hagy nyomot, és nem szükséges hozzá érzéstelenítés sem. A kezelés után egy úgy nevezett lipolízis következik be, és eltűnik a megereszkedett bőr, ezáltal a kollagénképződés, illetve a bőrmegújítás egyből elindul.

A lézertechnika segítségével feszesebb, illetve tonizáltabb lesz a bőr. A kezelés alkalmazható a nyak, az áll, és a szem alatti táskák megereszkedésének  megelőzésére.

Érd el nálunk a tökéletes arcformát, érzéstelenítés nélkül!

KINEK JAVASOLJUK?

Az Endolift korosztálytól, és bőrtípustól függetlenül alkalmazható. Különösképpen azoknak javasoljuk, akik el szeretnék kerülni a tűvel történő beavatkozásokat, de vágynak a feszes, megemelt bőrre.

KINEK NEM JAVASOLJUK?

A kezelés nem alkalmazható, ha a páciens terhes vagy szoptat, illetve autoimmun betegségekkel rendelkezik.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES AZ EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ?

Azonnali gyógyulás figyelhető meg a beavatkozás után, a bőrben lévő kollagéntermelés pedig 3-4 hónapig tart. A végső eredmény a legtöbb esetben már egy kezelés után látszik, de ha szükségesnek érezzük, akkor érdemes az első kezelés után hat hónappal egy újabbat elvégeznünk. 

EGYÉRTELMŰ ARC—ÉS ÁLLVONALAK—A KEZELÉS UTÁN 

A bőr elkezd megújulni azon a területen, ahol a kezelést alkalmazták, hiszen itt megindul a kollagénképződés. Feszesebbé és egyértelműbbé válik az arckontúrja, és az áll vonala. A legtöbb esetben pedig már egy kezelés is elég ahhoz, hogy mindez látható legyen.

Időpontfoglalás

Az Endolift kezelésről bővebben

Az Endolift testkezelés egy innovatív módszer, amelyet a bőrfiatalítás és alakformálás terén alkalmaznak. Ez a kezelés non-invazív, azaz nem igényel sebészeti beavatkozást, és hatékony megoldást kínál a bőr feszesítésére és a zsírszövet csökkentésére.
Az Endolift technológiája lézeres energia és vákuum kombinációján alapul. A kezelés során a speciális eszközök által generált lézerfény célzottan hat a bőr alatti zsírszövetre, miközben a vákuumsegítségével a bőr felszínét felemelik és megfeszítik. Ennek eredményeként javul a bőr rugalmassága és simasága, miközben a zsírsejtek elkezdenek bomlani és felszívódni.

Az Endolift kezelés számos területen alkalmazható, beleértve a hasat, a combokat, a feneket és a karokat is. Az egyik fő előnye, hogy minimális a helyreállási idő és nincs szükség műtéti beavatkozásra, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének feszesebb, formásabb bőrt anélkül, hogy hosszú kiesést szenvednének el az életükből.

Fontos megjegyezni, hogy az Endolift kezelés eredményei egyéntől függően változhatnak, és általában több kezelésre van szükség ahhoz, hogy maximális hatást érjünk el. Mindazonáltal sokan jelentős javulást tapasztalnak már az első kezelések után is, és hosszú távú eredményeket érnek el a rendszeres kezelésekkel és egészséges életmóddal kombinálva. Ha érdekli az Endolift kezelés, érdemes konzultálni egy bőrgyógyász vagy szépségterapeuta szakemberrel, hogy megtudja, milyen módon lehetne ez a módszer az Ön számára legmegfelelőbb.

endolift kezelés, skinpen, DMK kezelés, ajaktöltés, endolift, endolift testkezelés, endolift arckezelés, kés nélküli antiage, alakformálás, kozmetika és plasztikai rendelő, plasztikai rendelő Budapest, dmk enzimterápia, kozmetikai kezelések, kozmetikai termékek webáruház, orvosesztétika, sejtgenerációs kezelések, testkezelések Budapest, kozmetika időpontfoglalás, pmu tetoválás, dmk enzimkezelés, lézeres szőrtelenítés, elektromágneses testkezelés, tetoválás eltávolítása, kozmetikai webshop