PLASZTIKAI SEBÉSZ, ARCSZÉPÉSZETI SPECIALISTA

Dr. Bor Mihály

Dr. Bor Mihály vagyok, plasztikai sebész.

Arcesztétikai kezelések mellett/botox, hyaluronsavas kezelések, szemhéjplasztika,mell és a has esztétikai és onkológiai, valamint helyreállító sebészettel foglalkozom.

Szakmám terén fontosnak tartom a specializációt, mert hiszem, hogy egy területen csak akkor lehetünk a legjobbak, ha az adott terület beavatkozásait rendszeresen végezzük, illetve a beavatkozások terén minden műtéti típust alkalmazunk vagy ismerünk. Ezzel , valamint a folyamatos innovációval rendszeres képzésekkel segíthetem a pácienseimet, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb módot céljaik eléréséhez,illetve biztosíthatom számukra a maximális eredmény elérését, a legnagyobb biztonságban.

Nagy hangsúlyt fektetek a páciens-orvos kommunikációra, a megfelelő tájékoztatásra.

Amikor úgy dönt, hogy a páciensem lesz,nem csak műtét vagy beavatkozás idejére válik a páciensemmé!

Bízhat abban,hogy a jövőben felmerülő műtéti kérdésekben én és a csapatom mindig rendelkezésre áll!

Szeretettel várom szépülni vágyó pácienseimet!

Szakvizsgáim: 
2021 Plasztikai és Égés- Sebészet

Időpontfoglalás

Dr. Karimi Rouzbeh

2015-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, amelyet követően a Péterfy Sándor Utcai Kórházban lettem fül - orr - gégészeti rezidens. A szakorvosi képesítésemet 2021-ben szereztem meg.

A 6 éves fül – orr – gégészeti tevékenységem során a gyógyító tevékenység mellett mindig arra törekedtem, hogy az elvégzett sebészeti beavatkozások esztétikai romlást semmiképp se okozzanak, ezáltal éveken át mélyítettem az emberi arc anatómiájával kapcsolatos ismereteimet, nem csak elméleti, de gyakorlati szinten is. Végül a sok elégedett páciens, pozitív visszajelzése olyan motivációt adott, amely miatt tovább éveken át bővítettem szakmai tudásomat az arcszépészeti beavatkozásokra fókuszálva, mivel lenyűgözőnek találom, hogy már egy apró beavatkozás, egy új technika alkalmazása is mennyire markáns változást okozhat, az adott személy megjelenésén. Filozófiám az, hogy gondos tervezéssel és a precíz arányosságra való törekvéssel lehetséges a kívánt esztétikum megalkotása. 

A magasszintű szakmai hozzáértés mellett nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a páciens – orvos kommunikáció megfelelően empatikus és segítőkész legyen, valamint a kezelésekről teljeskörű tájékoztatást adjak. Tekintettel arra, hogy több nyelven is beszélek (perzsa, angol, magyar), ezért nem okoz gondot a különböző nemzetiségű emberekkel való konzultáció sem.

Kiemelt fontosságú, hogy szakmai információim mind gyakorlati és elméleti szinten naprakészek legyenek, ezért folyamatosan képzem magam nemzetközi és hazai továbbképzéseken, konferenciákon való részvétellel.

Időpontfoglalás