PLASZTIKAI SEBÉSZ, ARCSZÉPÉSZETI SPECIALISTA

Dr. Bor Mihály

Dr. Bor Mihály vagyok, plasztikai sebész.

Arcesztétikai kezelések mellett/botox, hyaluronsavas kezelések, szemhéjplasztika,mell és a has esztétikai és onkológiai, valamint helyreállító sebészettel foglalkozom.

Szakmám terén fontosnak tartom a specializációt, mert hiszem, hogy egy területen csak akkor lehetünk a legjobbak, ha az adott terület beavatkozásait rendszeresen végezzük, illetve a beavatkozások terén minden műtéti típust alkalmazunk vagy ismerünk. Ezzel , valamint a folyamatos innovációval rendszeres képzésekkel segíthetem a pácienseimet, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb módot céljaik eléréséhez,illetve biztosíthatom számukra a maximális eredmény elérését, a legnagyobb biztonságban.

Nagy hangsúlyt fektetek a páciens-orvos kommunikációra, a megfelelő tájékoztatásra.

Amikor úgy dönt, hogy a páciensem lesz,nem csak műtét vagy beavatkozás idejére válik a páciensemmé!

Bízhat abban,hogy a jövőben felmerülő műtéti kérdésekben én és a csapatom mindig rendelkezésre áll!

Szeretettel várom szépülni vágyó pácienseimet!

Szakvizsgáim: 
2021 Plasztikai és Égés- Sebészet

Időpontfoglalás
  • Stotz Laura

    kozmetikus

  • Kaló Timea

    Mester kozmetikus

  • Holczer Zoé

    Kozmetikus, pmu artist, szempilla stylist

Holczer Zoé

Kozmetikus, szempilla stylist és sminktetováló specialista

Rólam kivételesen nem mondható el, hogy kislány korom óta tudom, hogy kozmetikus szeretnék lenni, viszont maga a szépségipar, az esztétikus dolgok világa már akkor magával ragadott. Végül mégis a kozmetikus szakmában találtam meg mindazt az örömöt és boldogságot, ami végig kíséri a mindennapjaimat az életben. Úgy érzem ez a szakma teljesen magával ragadott és mint elhivatott kozmetikus, a továbbiakban is folyamatos képezni szeretném magamat, fejlődni szeretnék mint a piacon levő technológiák, professzionális kozmetikumok. Várunk titeket sok szeretettel! 🙂