Testkezelések

Dr. Life MK300 - Az igényes alakformálás nélkülözhetetlen kiegészítője

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás keringési és nyirokáramlási rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

Kezelési lehetőségek a Dr Life MK300 berendezéssel:

hatékony salaktalanítás
bizonyos típusú ödémák kezelése
nyirokpangás kezelése
bizonyos vénás problémák, visszerek kezelése
vérkeringés, mikro-cirkuláció élénkítése
kötőszövet feszességének javítása
cellulit kezelés
méretcsökkentés

Időpontoglalás

Mi is az a testtekercselés?

A testtekercselés a narancsbőr kezelés során alkalmazott egyik leghatékonyabb eljárás!
A módszer hideg – meleg effektuson alapul. A hatóanyagok vérbőséget idéznek elő, mivel intenzíven fokozzák a vérkeringést a felső kötőszövet rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik a hőegyensúly fenntartása. A belső hűvösség érzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek el kell égetnie a tápanyagot annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a termikus egyensúlyt.

Ez a folyamat kizárólag akkor megy végbe, ha megfelelő hatóanyagokat, megfelelő kombinációban használjuk! Az így kezelt terülteket még egy műanyag fóliával is lefedjük, hogy a kezdeti hőhatás az oldat párolgása következtében még intenzívebb belső hidegérzetté alakuljon.

Sokan csalódtak már kozmetikákban vagy otthonunkban elvégzett tekercselős eljárásokban! Ennek oka, hogy sokszor nem megfelelő (olcsó) hatóanyagokat használnak, nem megfelelő eljárással és kombinációkkal!

Rendelőnkben már egyetlen kezelés után is érezhető a jótékony hatás! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy 1 kezelésből áll. Az alkalmak számát valamint a módszert mindig az adott probléma határozza meg. A kezelésünk, valamint az adott gépi kombinációk (pl. zsírbontó rádiófrekvencia, nagy teljesítményű- teljes testes hullámmasszázs) mindig személyre szabottak.

Testekercselés hatásai

helyreállítja a bőr feszességét, rugalmasságát
narancsbőr kezelésében az enyhétől az erősig
javítja az anyagcserét
méregtelenítő, salaktalanító hatású
karcsúsít
javítja a vérellátástkisimítja, feszesíti puhítja a bőrt

EunSung Comfort Line alakformáló és arckezelő gép

Az EunSung Comfort Line pontosan azokat az alakformálási és arcfiatalítási eredményeket hivatott biztosítani, amelyekre a vendégei vágynak! A gyártó hat különböző, tudományosan megalapozott technológiai megoldást integrált ebbe a készülékbe. A rendszer háromféle kezelőfejet tartalmaz, amelyek a modern arc- és testkezelés legjobban működő elemeit ötvözik a siker érdekében, így megtalálható bennük a multipoláris RF, az ultrahangos kavitáció, a vákuum, a soft-lézer, a LED fényterápiák, valamint a Thermális Rádiófrekvencia (Lövés / Rubbing). A Comfort Line professzionális, elegáns külseje és ízléses formavilága olyan innovatív, gazdag funkcionalitást hordoz magában, amellyel visszaszerezhető a fiatalosan rugalmas, feszes bőr mind az arcon, mind a test többi részén, továbbá átfogó segítséget nyújt a kontúrosabb, karcsúbb alak elérésében is!

Felhasználási terület:
zsírbontás
alakformálás
méretcsökkentés
cellulit kezelés
nyúlási csíkok kezelése
salaktalanítás
bőrfeszesítés arcon és testen
bőrfiatalítás arcon és testen
lifting
kontúring

Időpontfoglalás

Elysion-pro végleges szőrtelenítés

Mi az Elysion Pro?

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz. Az eszköz működési elve egyszerű, a lézer elpusztítja a szőrszálakat és azok gyökerét.

Hogyan működik?

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül. Diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével.

Elysion Pro diódalézer – Üzemmódok

A lézeres szőreltávolító gép két működési móddal rendelkezik:

Statikus mód – a vékony szőrtípushoz és kis területhez ajánlott.
Dinamikus mód –ajánlott barnult bőrtípusnál, sötétebb fototípusnál, érzékeny bőrű és excesszív szőrzettel rendelkező férfiak számára.Fájdalmas a kezelés?

Az elérhető legújabb technológiával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.
A kiválasztott területet lehűtik a kezelés előtt, alatt és után a maximális kényelmi szint és a bőr védelme érdekében.

Időpontfoglalás

Összecsukható tartalom

Fájdalmas a kezelés?

Az elérhető legújabb technológiával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.
A kiválasztott területet lehűtik a kezelés előtt, alatt és után a maximális kényelmi szint és a bőr védelme érdekében.

Maradandó a kezelés eredménye?

Az Elysion Pro lézer által hatékonyan kezelt szőr NEM fog növekedni, más szóval az eredmények tartósak. Azonban olyan tényezők, mint a hormonális változások vagy a policisztás petefészkek új szőrnövekedést eredményezhetnek, ami folyamatos további kezelést igényelhet.

Hány alkalom szükséges?

Kezdetben 6 kezelésre van szükség, akár 40% -os csökkentéssel is, csupán egy munkamenet után. Ezután felmérhetjük, hogy szükség van-e további kezelésre. Ez az egyénenként eltérő lehet, és összefügg a szőr vastagságával, színével, bőrtípusával és a kezelt területtel.

Miért ez a módszer a legjobb választás a szőr eltávolítására?

A lézer a lézerfény impulzusainak kibocsátásával működik. Ezek tartósan károsítják a szőrtüszőt és annak gyökerét. Ennek eredményeként a hatások hosszútávúak. Ezzel szemben más módszerek, például az elektrolízis, rendkívül fájdalmasak és időigényesek lehetnek.

URP Technológia

E lézer URP (Ultra Rövid Pulzus) technológiával működik. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi a ultrarövid, 3 miliszekundumos impulzusok továbbítását a szőrszálba. Ahogy az optimális hőmérsékletet eléri a lézer, a bőr károsítása nélkül károsítja a szőrtüszőt.

Az ultra rövid impulzus előnye, hogy nagyon gyorsan felmelegíti a szőrszálakat, lehetővé téve, hogy maga a szőrszál a hőt továbbítsa a tüszőbe, még mielőtt elvészne. Ily módon a szőrtüsző hatékonyan megsemmisül. Hosszú impulzusokkal ez rendkívül nehéz – kiváltképp 3. illetve 4. kezelést követően, amikor a szőr már vékonyabb, világosabb. Mivel nem tudják elég gyorsan felmelegíteni a szőrt, a szőrtüsző nem mindig pusztul el, vagy csak részben roncsolódik. A felmelegedés sebessége rendkívül fontos, mivel a szőrszál, mint bármely más tárgy, elveszti a hőt, tehát visszahűl. Mivel a szőrszál apró méretű, ez a lehűlés rendkívül rövid idő alatt megtörténik. Ezt a folyamatot thermo-relaxációs időnek nevezzük, ez az az időtartam, ami alatt a szőr megába szívja a hőt, illetve lehűl. A tanulmányok azt mutatják, hogy a haj 3 ms alatt elnyel minden energiát anélkül, hogy azt a bőrszövet irányába továbbítana. 20 ms idő alatt elnyeli az energia egy részét, és egy másik részét elkezdi szétoszlatni a szomszédos szövetekbe. 50 ms alatt a haj eloszlatja a hőt a szomszédos szövetekben, miközben hőmérséklete lassan csökken.

Hűtőfej

Az Elysion Pro kezelőfejek ún. CRYSTAL-FREEZE hűtőrendszerrel vannak szerelve. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtési rendszer a lézersugárzás okozta hőmérsékletet csökkentse, és tehermentesítse a bőrszövetet.

Ez a rendelkezésre álló legátfogóbb rendszer a piacon. Más gyártóktól eltérő módon védi a bőrt a hőtől. Az impulzuskibocsátások közötti időszakban hűt a fej, hogy a berendezés maximális energiáját tudja a lézerkibocsátásra koncentrálni. A hűtés pedig megakadályozza a bőr túlzott felmelegedését. Lehetővé teszi a kezelt terület előzetes lehűtését azáltal, hogy a kezelőfejet a bőrön csúsztatva, mielőtt minden egyes impulzus után hevülni kezdene a bőr a lézersugártól, lehűti azt.

HIEMT Elektromágneses Alakformálás

Miért olyan izgalmas? HIEMT- 2022 nagy TRENDJE az alakformálásban

AHIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását. Röviden összefoglalom az eljárás működését, aztán megnézzük, miért ennyire izgalmas:)

Az eljárás hivatalos neve HIEMT azaz High Intensity Focused ElectroMagnetic Technology vagy Field- magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. Mi mostantól a HIEMT nevet alkalmazzuk az egyszerűség kevéért.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. Kicsit hasonló a nagyon régi EMS eljáráshoz, de alapvetően egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe (a 7 TESLA energiamennyiség mindent elmond..)

Időpontfoglalás
  • A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe -csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. Az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést...persze nem sajnáljuk őket:)

  • Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletet ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye? Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!

  • Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat (pontosabb és részletesebb folyamat a tanfolyamunkon mert most már biztos unod...:). 

  • A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását-hurrááá) Tehát: a zsírszövet is csökken! És hát nem utolsósorban, de a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik.

1 / 4

Mit ér el tehát a technológia?

Kisebb zsírszövetet
Nagyobb izomtónust és izomtömeget
5-ször Gyorsabb anyagcserét

Tudtad, hogy?

Az elektromágneses eljárás a világ első hivatalosan FDA által is elismert FENÉKEMELŐ eljárása?

Hogy a fenék zsírszövete hálistennek nem csökken az eljárástól? Hogy 2017 óta tesztelik az eljárást azaz volt idő kitesztelni és bizonyítani h elég biztonságos és eredményes és mik a hosszú távú hatások? Hogy a híres sztárok is ezzel tartják karban magukat valójában?

Időpontfoglalás
  • 11%-os izomtónus növekedést

  • 16%-os izomtömeg növekedést

  • 19%-os zsírszövet csökkenést

1 / 3

Hogyan néz ki egy kezelés és egy kúra?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

Egy kezelés 30 perces és csak a kezelőfejeket a vendégre kell helyezni és hagyni az elekromégneses teret, hogy elvégezze a munkát:) A vendég közben pihen, relaxál. Tehát: gyors, eredményes, kényelmes. A vendégnek is, és neked is:)

1 alkalom 1 applikátorral 25.000HUF/30min

1 alkalom 2 applikátorral 30.000HUF/30min

1 alkalom 4 applikátorral 45.000HUF/30min

Ajánlott kezelés egy kúrában 6 alkalom.

Időpontfoglalás